Naar Home

Webinars

Er staan op dit moment geen webinars gepland. Bekijk eerdere webinars in het archief.

Studiefinanciering hoger onderwijs

Begin jij na de zomer aan een studie in het hbo of aan de universiteit? Dan wil je je vast goed voorbereiden. Daarom heeft DUO het gratis webinar ‘Studiefinanciering hoger onderwijs’ georganiseerd, over alles wat je weten wilt over je studiefinanciering straks. In mei organiseert DUO een apart webinar over studiefinanciering voor het mbo.

Bekijk

Terugbetalen: hoe werkt het?

Je begint volgend jaar met het terugbetalen van je studieschuld. In Mijn DUO zie je hoeveel je per maand gaat terugbetalen. Maar wat zijn eigenlijk de terugbetalingsregels bij DUO? Houdt DUO bijvoorbeeld rekening met je inkomen? En zijn er mogelijkheden om minder terug te betalen? Of juist meer?

Bekijk

Studiefinanciering aanvragen vanuit het Caribisch gebied: hoe werkt het?

Ben je van plan om in Nederland te studeren? Dan kun je studiefinanciering aanvragen. Maar hoe werkt dit als je in het Caribisch gebied woont? Waar heb je recht op? En hoe en wanneer moet je studiefinanciering aanvragen?

Bekijk

Terugbetalen vanuit het Caribisch gebied: hoe werkt het?

U moet binnenkort beginnen met het terugbetalen van uw studieschuld, of u betaalt al terug. Maar hoe werkt dit als u in het Caribisch gebied woont? Welke mogelijkheden hebt u? Hoe werkt lokaal terugbetalen, en wat kunt u doen als uw maandbedrag te hoog is?

Bekijk

Studiefinanciering mbo: hoe werkt het?

Start je na de zomer met een mbo-opleiding en ben je bijna 18? Dan kun je studiefinanciering aanvragen. Maar waar bestaat studiefinanciering uit? Waar heb je recht op en hoe zit het met je studentenreisproduct? In dit webinar vertellen we je daar alles over.

Bekijk

Studiefinanciering hoger onderwijs: de praktische zaken

Het examenjaar is bijna afgelopen. Je studie aan hbo of universiteit komt snel dichterbij. De komende maanden moet je een aantal zaken regelen voor je studiefinanciering. Misschien hebben jij en je ouders daar vragen over. In dit webinar beantwoorden we die vragen.

Bekijk

Studiefinanciering aanvragen vanuit het Caribisch gebied: de praktische zaken

Ga je na de zomer studeren in Nederland? Dan wil je je natuurlijk goed voorbereiden. Als vervolg op het webinar ‘Studiefinanciering aanvragen vanuit het Caribisch gebied: hoe werkt het?’ heeft DUO een webinar georganiseerd over de praktische zaken die je moet regelen.

Bekijk

Schulden bij DUO: informatie voor schuldhulpverleners

U helpt klanten met schulden bij DUO. Wat kunt u voor hen betekenen? Welke oplossingen biedt DUO bij betalingsproblemen? En wat kunt u zelf online regelen?

Bekijk

Studiefinanciering hoger onderwijs: hoe werkt het?

Als alles goed gaat, haal je volgend jaar je havo- of vwo-diploma. Daarna volgt waarschijnlijk een studie aan hbo of universiteit. Maar studeren is niet gratis. Dus hoe zit het met studiefinanciering? En wat wordt er eigenlijk van je ouders verwacht? In dit webinar vertellen we je hier alles over.

Bekijk

Schoolverzuim melden in het basisonderwijs

Uw school heeft te maken met leerlingen die ongeoorloofd afwezig zijn. U bent dan verplicht om dit te melden aan DUO. Maar wat moet u precies melden, hoe doet u dit en wat gebeurt er met de melding?

Bekijk

Verbergen Sluiten
Wat vindt u van de website?

We willen onze website graag verbeteren. Helpt u ons verder? Het duurt ongeveer 1 minuut.

Ja, ik doe mee

We willen onze website graag verbeteren. Helpt u ons verder? Het duurt ongeveer 1 minuut.

Ja, ik doe mee

We willen onze website graag verbeteren. Helpt u ons verder? Het duurt ongeveer 1 minuut.

Ja, ik doe mee

We willen onze website graag verbeteren. Helpt u ons verder? Het duurt ongeveer 1 minuut.

Ja, ik doe mee