Een nieuwe start

We voeren wetten uit. Zo simpel is het. Alles wat we doen heeft direct of indirect met onderwijs en de financiering daarvan te maken.

Coronamaatregelen en de sollicitatieprocedure

Door de maatregelen gaat het sollicitatiegesprek even wat anders. We voeren de gesprekken nu online. Je leest in de uitnodigingsmail welke tool we hiervoor gebruiken. Ook krijg je een aantal tips om je goed te kunnen voorbereiden op het gesprek.

Wat doet DUO

We willen het onze klanten zo gemakkelijk mogelijk maken. Dan gaat het heel concreet om de kinderen in de schoolbanken. Of inburgeraars. Of om geld voor hogescholen en universiteiten. Alles wat met onderwijs en ontwikkeling te maken heeft, daar willen wij aan bijdragen. Daar hebben we goede mensen voor nodig. En ook als werknemer krijg je bij DUO alle kans om je verder te ontwikkelen.

De sollicitatieprocedure

Als je bij ons solliciteert, laten we je niet eindeloos in spanning. Natuurlijk gaan we zorgvuldig met alle sollicitaties om. En natuurlijk duurt het bij de ene functie misschien iets langer dan bij de andere. Maar we doen ons best om supersnel uitsluitsel te geven.

Meer over de sollicitatieprocedure

Werken bij de afdeling Programmagelden

Savita en Joeri vertellen: 'Ons team verdeelt jaarlijks 30 miljard euro aan onderwijsgelden'.

Meer over de afdeling Programmagelden