Hoge opkomst bij meet-up 'Docker bij DUO'

Het evenement was georganiseerd door het programma Werving & Selectie voor het softwarehuis. Software-engineers uit de noordelijke provincies kwamen een kijkje in de keuken nemen bij DUO. Zien welke stappen DUO op dit moment neemt om applicaties te migreren met Docker. Meer dan 55 techneuten kwamen op de meet-up af.

Presentaties

De gasten werden welkom geheten door DUO’s ICT-directeur Fiona Atighi met een enthousiaste 'barbecue-pitch' over de facts en figures van DUO. Martijn van Tiel van het team Portalen nam het stokje over om het migratiepad van het applicatielandschap door te nemen. Ondertussen was er ruimte voor kritische vragen. Dit zorgde voor een leuke interactie tussen publiek en spreker. Robert Kars presenteerde hoe ODC-Noord met examens naar de cloud gaat.

Pizza

De pizza’s waren net als bij de vorige meet-up (van I&E) een welkome break in het programma. Ondertussen deed Robert nog een deel van zijn demo. Na de pizza’s was het de beurt aan onze bekende gastspreker Johan Janssen, die met 'Continuous Delivery in action' in 50 minuten live een pipeline bouwde met Docker.

De afsluitende borrel in de stadskamer op de 24e verdieping maakte de avond compleet. Rond 20:00 uur was er nog prachtig weer en prima uitzicht. De bezoekers van de meet-up waren zeer positief en gingen met nieuwe kennis weer naar huis. We hopen binnenkort zeker weer een aantal terug te zien.

Meet-up Docker bij DUO